About
Macià Puiggròs Noguera
Fotògraf freelance. Serveis fotogràfics i fotografia d'autor.
655443292
Share

 

_MGL1390-2

M’atreu moltíssim aquest costat de la fotografia que és capaç de transmetre una sensació de moviment. Aquelles línies que deixen els cotxes a la carretera, les estrelles amb traçades circulars o les onades, però també aquelles esteles que pot captar la nostra càmera en situacions menys habituals com per exemple en el teatre i l’espectacle.


Aquest darrers mesos he tingut el luxe de veure créixer i arribar a la seva estrena un meravellós espectacle de la companyia “sineuera” Res de res. Fuga.

En diferents ocasions i així com anava creant-se hem anat fent diferents sessions de fotos i en una d’elles vaig aprofitar per intentar reflectir una mica el moviment dels personatges per l’escena.

_MGL1396-2 _MGL1418-2 _MGL1428-2

 

 

També hi va haver temps per explorar diferents tècniques com per exemple el fet de combinar diferents fotos en una sola, aquesta vegada el resultat final és produït dins l’entorn del programa d’edició Adobe Photoshop.

montatge fuga

 

 

 

fotografia: macià puiggròs (massay fotografia)

macia@massayfotografia.com


 

espectacle: FUGA (companyia res de res )

direcció : biel jordà

Intèrprets: Marta Barceló, Laia Oliveras, Aina Pascual, Pere Mas.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone
Read more

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>