About
Macià Puiggròs Noguera
Fotògraf freelance. Serveis fotogràfics i fotografia d'autor.
655443292
Share

 

Cursos i tallers d’iniciació a la fotografia digital i edició digital dirigits a col·lectius, casals, associacions i també per a grups reduïts i particulars.
Aquests cursos estan pensats per treure un més alt rendiment a les nostres càmeres digitals: En ells coneixem el funcionament general de la nostra càmera, i començant des de zero, sabem quines són les seves possibilitats per poder crear imatges més creatives i diferents. Aprenem com composar les imatges per plasmar millor les sensacions que volem mostrar, com controlar la llum, com fer fotos que transmetin moviment. Parlam de fotografia d’aproximació, de fotografia nocturna, de retrat, de flash, modificadors de llum…
En els cursos hi ha incloses una sèrie de sortides pràctiques que ens permeten ampliar coneixements sobre el terreny i treure un profit extra als cursos.

A part, també, faig tallers de especifics de retrat i fotografia nocturna. A més de cursets de gestió i edició digital dins l’entorn d’Adobe Lightroom i Photoshop.

 

—————————————————————–

Cursos y talleres de iniciación a la fotografía digital y edición digital dirigidos a colectivos, centros, asociaciones y también para grupos reducidos y particulares.
Estos cursos están pensados ​​para sacar un mayor rendimiento a nuestras cámaras digitales: En ellos conocemos el funcionamiento general de nuestra cámara, y empezando desde cero, sabemos cuáles son sus posibilidades para poder crear imágenes más creativas y diferentes. Aprendemos como componer las imágenes para plasmar mejor las sensaciones que queremos mostrar, cómo controlar la luz, como hacer fotos que transmitan movimiento… Hablamos de fotografía de aproximación, de fotografía nocturna, de retrato, de flash, modificadores de luz …
En los cursos están incluidas una serie de salidas prácticas que nos permiten ampliar conocimientos sobre el terreno y sacar un provecho extra a los cursos.

Aparte, también, hago talleres de específicos de retrato y fotografía nocturna. Además de cursos de gestión y edición digital en el entorno de Adobe Lightroom y Photoshop.